Tekst

Pelgrom tekst & vertaling levert een breed scala aan diensten op het gebied van Nederlands- en Engelstalige teksten. Teksten van Pelgrom tekst & vertaling zijn helder en gestructureerd. Ze sluiten bovendien feilloos aan bij het leespubliek dat u voor ogen heeft.

Schrijven

Als schrijven niet uw vak is, schudt u niet zomaar een tekst uit uw mouw. Eva Pelgrom neemt uw zakelijke schijfwerk graag van u over. Ook voor de kracht van uw boodschap kan het goed zijn om uw schrijfwerk aan een buitenstaander over te laten.

Als Pelgrom tekst & vertaling voor u schrijft, bedenkt u uiteraard de inhoud. Deze levert u aan op papier, maar ook kunt u uw verhaal in een interview overbrengen. Vervolgens schrijft Eva Pelgrom uw materiaal. U kunt rekenen op een prettig leesbare tekst, toegesneden op uw doelgroep en aangepast aan het medium dat u gebruikt.

Redigeren en herschrijven

Misschien staat u op het punt een belangrijke tekst te publiceren. Twijfelt u of uw boodschap wel overkomt? Of wilt u er simpelweg zeker van zijn dat uw tekst foutloos en consistent is? Leg hem dan voor aan Pelgrom tekst & vertaling.

Herschrijven gaat wat verder dan redigeren. Misschien is wat u geschreven heeft inhoudelijk niet helemaal naar uw zin. Het is een bekend verschijnsel: wie lang aan een document werkt, staart zich soms blind. Een buitenstaander kan er echter met een frisse blik naar kijken. Pelgrom tekst & vertaling helpt u graag en is bereid uw teksten kritisch tegen het licht te houden. Bij het herschrijven van uw tekst wordt behalve naar spelling en grammatica ook gekeken naar onder andere:

  • consistentie;
  • leesbaarheid;
  • structuur;
  • aansluiting op leespubliek en medium.

Schrijfadvies

Pelgrom tekst & vertaling geeft individueel schrijfadvies aan diegenen die regelmatig Nederlands- of Engelstalige zakelijke teksten schrijven. Samen met Pelgrom tekst & vertaling kunt u een maatwerktraject samenstellen waarin u wordt begeleid in die aspecten van het schrijven die extra aandacht verdienen.

Neemt u voor meer informatie over een adviestraject contact op.

Notuleren

Keurmerk Notulisten CollectiefPelgrom tekst & vertaling verzorgt professionele notulen van al uw vergaderingen. U kunt daarbij zelf aangeven welk soort verslag u wenst. Op uw verzoek voorziet Pelgrom tekst & vertaling u graag van advies over de meest geschikte verslagvorm.
Op dit moment werkt Eva Pelgrom als notulist voor onder andere de Eerste en Tweede Kamer der Staten-Generaal, het Nederlandse pensioenfonds, de ondernemingsraad van Zorggroep ‘s Heeren Loo en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid.

Tarieven

Voor schrijven, redigeren, herschrijven, notuleren en schrijfadviezen geldt een uurtarief van € 70,-.

  • Alle tarieven zijn exclusief 21% btw.
  • Op alle overeenkomsten en aanbiedingen zijn de algemene voorwaarden (in PDF) van toepassing.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact op of gebruik het online formulier.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *